Ποιοι Είμαστε 2018-01-19T00:09:51+00:00

ΠΡΟΦΙΛ

Intermoto

 

Oι μοτοσικλέτες Triumph με τον εμπνευσμένο σχεδιασμό και τις υψηλές επιδόσεις απευθύνονται σε απαιτητικούς μοτοσικλετιστές που οι επιλογές τους δείχνουν την αφοσίωσή τους στην ποιοτική κατασκευή, τον τέλειο σχεδιασμό, την άψογη οδική συμπεριφορά και φυσικά την ισχύ.

Κατανοώντας τις υψηλές απαιτήσεις των αναβατών, εν έτει 2015, έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα ανθρώπων, η οποία έχει αναλάβει να διαθέτει και να συντηρεί τις μοτοσυκλέτες τους, συνεχίζοντας την παράδοση της ΙΝΤΕΡΜΟΤΟ με έναν νέο δυναμικό αέρα. Η Έβελιν Καλαμοβράκα – Βινάουερ έχοντας πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στο κομμάτι της τεχνικής εξυπηρέτησης έχει αναλάβει τη γενική οργάνωση της ομάδας. Καθημερινά  βρίσκονται στο κατάστημα και αναλαμβάνουν προσωπικά την ενημέρωση των υποψηφίων αγοραστών.

Στο κατάστημα Intermoto – Triumph υπάρχουν πάντοτε διαθέσιμα όλα τα νέα μοντέλα, προκειμένου ο υποψήφιος αγοραστής να τα δει από κοντά και να μπορεί να πάρει εύκολα την απόφασή του.

Επίσης επειδή πιστεύουμε ότι η απόκτηση μιας Triumph οφείλει να είναι μία απολαυστική εμπειρία από την αρχή μέχρι το τέλος αναλαμβάνουμε ανταλλαγές και χρηματοδοτήσεις, αλλά και τον εξοπλισμό του αναβάτη με αξεσουάρ, για να προσαρμόσει τη μοτοσυκλέτα του στις ξεχωριστές του ανάγκες αλλά και για να κυκλοφορεί με το στυλ, την άνεση και την ασφάλεια που προσφέρει ο ειδικός εξοπλισμός Triumph.

Η μονάδα συντήρησης των μοτοσυκλετών συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται παρέχοντας κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες στον ειδικό χώρο συνεργείου που διατηρεί η ΙΝΤΕΡΜΟΤΟ υπό την επίβλεψη του Κώστα Καλαμοβράκα, ο οποίος διαθέτει μια μακροχρόνια εμπειρία στη συντήρηση μοτοσικλετών και πολύχρονη εξειδίκευση στις μοτοσικλέτες Triumph. Άμεσος συνεργάτης του ο Βαγγέλης Λεμπέσης με 25χρονη εμπειρία πάνω στις μοτοσικλέτες Triumph.

Η ΙΝΤΕΡΜΟΤΟ για τους ανθρώπους της είναι κάτι παραπάνω από μια αντιπροσωπεία μοτοσικλετών. Η ομάδα μας τρέφει μεγάλο πάθος, αγάπη και υπερηφάνεια για τις μοτοσικλέτες της Triumph και βάσει αυτού προσπαθεί να δώσει στους κάτοχους τους την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Γι’ αυτό το λόγο μέσα από τη συνεχή μας ενασχόληση και εκπαίδευση στοχεύουμε να είμαστε πάντα στην πρώτη θέση, μένοντας πιστοί στις αξίες μας, πάντα αξιόπιστοι και παρέχοντας υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 19:00
Σάββατο: 10:00 – 14:00  

Τηλ: 210 4173235 – 210 4113011

Intermoto Service

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ