Ιστορία 2017-02-22T04:38:22+00:00

ΙΣΤΟΡΙΑ

Triumph

 

Η Triumph δημιουργήθηκε το 1902 και παραμένει σήμερα μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες μοτοσυκλέτας παγκοσμίως ενώ στη γενέτειρά της τη Μ. Βρετανία είναι ο Νο 1 κατασκευαστής με 50.000 μονάδες ετησίως. Πυρήνας της φιλοσοφίας της Triumph είναι η αφοσίωση στην κατασκευή μοναδικών μοτοσυκλετών, ξεχωριστών σε σχεδίαση, οδική συμπεριφορά και επιδόσεις, που απορρέουν από την άψογη κατασκευή τους.

Oι μοτοσικλέτες Triumph έχουν το δικό τους διακεκριμένο χαρακτήρα και αυτό αποδεικνύεται μέσα από την ιστορική τους διαδρομή καθώς η έμπνευση που δημιούργησε και κατασκεύασε τη θρυλική Triumph Bonneville της δεκαετίας του ’60, βρίσκει σήμερα νέα έκφραση στην σειρά τον Modern Classics , αλλά και σε μοντέλα όπως οι δυναμικες Tiger Sport και Speed Triple και οι περιπετειώδης Tiger 800 και Tiger Explorer .

Ανεξάρτητα από το στυλ οδήγησης, και το είδος της μοτοσυκλέτας που επιλέγει ο κάθε αναβάτης, η Τriumph έχει να του προσφέρει την απόλαυση που αναζητά. Η γκάμα των μοντέλων της που περιλαμβάνει από supersports μέχρι retro-classics, καλύπτει όλο το φάσμα απαιτήσεων του σύγχρονου αναβάτη. Παράλληλα η Triumph διαθέτει πλήρη γκάμα αξεσουάρ για τη μοτοσυκλέτα και τον αναβάτη, εμπνευσμένα από το ιδιαίτερο στυλ του κάθε δημιούργημά της.

Η Intermoto ιδρύθηκε το 1977 από τον Νίκο Παπαδημητρόπουλο.
Η δυναμική παρουσία της Intermoto στη διαρκώς μεταβαλλόμενη ελληνική αγορά της μοτοσυκλέτας, αναδεικνύεται μέσα από την επιλογή του το 1995 να αναλάβει ρόλο επίσημου αντιπροσώπου της Triumph μέσω του εθνικού διανομέα Ηλιοφίλ ΑΕ συμμετέχοντας έτσι ενεργά στην εφαρμογή και διάδοση της φιλοσοφίας της μάρκας στη νεώτερη και πολύ δυναμική ιστορία της.

Το 2015, μετά τη συνταξιοδότησή του, παραδίδει τη σκυτάλη και εμπιστεύεται το έργο του στην Έβελιν Καλαμοβράκα – Βινάουερ και τον Κώστα Καλαμοβράκα, υστέρα από την άριστη δεκαετή συνεργασία τους. Η συνέχιση και ανάπτυξη της Intermoto βασίζεται στο πάθος τους για τα δίκυκλα αλλά και την προσωπική τους γνώση και εμπειρία που ως αναβάτες και οι ίδιοι μοιράζονται με τους πελάτες τους.

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ