ΠΡΟΦΙΛ

Intermoto Εξειδικευμένο Συνεργείο Triumph - Aντιπροσωπεία Benelli

 

Κατανοώντας τις υψηλές απαιτήσεις των αναβατών έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα ανθρώπων, η οποία έχει αναλάβει να διαθέτει και να συντηρεί τις μοτοσυκλέτες σας, συνεχίζοντας την παράδοση της Intermoto με έναν νέο δυναμικό αέρα.

Η Έβελιν Καλαλμοβράκα – Βινάουερ έχοντας πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της μοτοσυκλέτας, έχει αναλάβει τη γενική οργάνωση της ομάδας.

Η μονάδα συντήρησης των μοτοσυκλετών συνεχίζει ως Εξειδικευμένο Συνεργείο Triumph να εξελίσσεται, παρέχοντας κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες στον ειδικό χώρο συνεργείου που διατηρεί η Intermoto. Υπεύθυνος του τμήματος συντήρησης είναι ο Κώστας Καλαμοβράκας, ο οποίος διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στη συντήρηση μοτοσυκλετών και πολύχρονη εξειδίκευση στις μοτοσυκλέτες Triumph.

Στο κατάστημα Intermoto υπάρχουν πλήθος μεταχειρισμένων μοτοσυκλετών Triumph, προκειμένου ο υποψήφιος αγοραστής να τα δει από κοντά και να μπορεί να πάρει εύκολα την απόφασή του.

Καθημερινά βρίσκονται στο κατάστημα και αναλαμβάνουν προσωπικά την ενημέρωση των υποψηφίων αγοραστών και εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών.

Η Intermoto για τους ανθρώπους της είναι κάτι παραπάνω από μια αντιπροσωπεία μοτοσικλετών. Η ομάδα μας τρέφει μεγάλο πάθος , αγάπη και υπερηφάνεια για τις μοτοσικλέτες της Triumph και της Benelli και βάση αυτού προσπαθεί να δώσει στους κάτοχους τους την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Γι΄ αυτό το λόγο μέσα από τη συνεχή μας ενασχόληση και εκπαίδευση στοχεύουμε να είμαστε πάντα στην πρώτη θέση, μένοντας πιστοί στις αξίες μας, πάντα αξιόπιστοι και παρέχοντας υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 18:00
Σάββατο: 10:00 – 14:00  

Τηλ: 210 4173235 – 210 4113011

Intermoto Service

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ